הדברים שאשתי עושה – אפיה ללא גלוטן

בסדנא נלמד קצת על הגלוטן ותחליפיו וכן על תפקיד הסוכר ותחליפיו.
נכין 3 דברי מאפה (1 מלוח + 2 מתוקים). הסדנאות מתקיימות במטבח פרטי עם הנוף המטריף לשדות ולחורשה. מוזמנים לבוא לחוות וליהנות וכמובן לצאת עם ידע רב.
הסדנא מתקיימת בתאריך 17.3.20 –  משעה 10:00 ואורכת כ 3- שעות
עד 8 משתתפים, בהרשמה מראש,
עלות 250 ש”ח למשתתף

 

שעות פתיחה:
הפעילות מתקיימת בין השעות 10:00 עד 13:00
פייסבוק
טלפון: 054-7713186
חניה: בשפע
כתובת: קיבוץ גלאון